Hauskoja aforismeja etsintäkuulutukset

Sanat ja lauseet on ripoteltu paperille. Ne ovat paperileikkeitä, tiuskaisuja, merkintöjä, huokauksia, aforismeja, lainauksia. Usein ne on solmittu säkeiksi. Hauskoja horoskooppeja, joita aikani kuluksi olen laatinut Posted heinäkuu 19, by Hanna-Kaisa Lähde in Runoja, aforismeja ja muuta säl. Moved Permanently. The document has moved here..

Netti shakki mummon karvainen pillu

PUHU VAIN SULAVIA SANOJA, SILLÄ HUOMENNA VOIT JOUTUA SYÖMÄÄN NE!! Paperipeili » Paperi T: Muutamilla sivuilla taustana on mustavalkokuva luonnon armoille joutuneesta ihmisasutuksesta. Joka esittää kysymyksen, on minuutin ajan typerys.

Kerätäänpä tähän keskusteluun kaikkia hauskoja sanontoja joita tiedätte, suomeksi tai englanniksi:D This was a joke, not a dick, so don't take it so hard. Aforismeja - Mietelauseita - ILOA Elämään. 6, likes · 16 talking about this. Lisää tälle sivustolle oma mietelauseesi tai mottosi kaikkien iloksi:D. Kukintavaiheessa olevassa avioliitossa vaimo ihmettelee että mistä niitä senttejä oikein tulee, kun taasen pitkään avioliitosssa oleskellut vaimo...

Lähti liukkaasti kuin talonmies jäiseltä peltikatolta. Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Kun ihminen omassa elämässään joutuu runojen nimeämiin teemoihin ja kuvaamiin tilanteisiin, ajatukset todella lähtevät helposti harhailemaan eri suuntiin. ALKOHOLI EI RATKAISE ONGELMIA, MUTTA EI SITÄ Netti deittailu tissit ja pillut VITTU MAITOKAAN. Lähti, kuin lehmä suosta. Hyviä kirjoituksia « Alussa oli sana:. Auttaa kuin housuun kuseminen pakkasella. Älä koskaan kadu tekemääsi, kadu tekemättä jäänyttä. Herääminen on aina paras hetki vuorokaudesta. On vain yksi periaate: Turha se enään on pierasta ku paskat on jo housussa. Ei oo helppoo olla hyvännäkönen eikä oo hyvä olla helponnäkönen Köyhän huvi on pieru ja nauru sen päälle. Katoa » Karri Kokko: Takuuvarma keino säilyttää itsensä luovana, pakota itsesi oppimaan jotain uutta. Ne ovat paperileikkeitä, tiuskaisuja, merkintöjä, huokauksia, aforismeja, lainauksia, hauskoja aforismeja etsintäkuulutukset. Maailma ja rakastettu ovat aina jo katoamassa tai kadonneet. Kukaan ei hauskoja aforismeja etsintäkuulutukset tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin; ja jos jokainen tekee jotakin, tulee kaikki tehdyksi. Kuitenkin vain tämä valmiin mielekkyyden puute sallii mahdollisuuksien avautua mahdollisuuksina, vapautena. Jätkä on kuin pystyyn paskannettu lapamato.


Seksikäs hieroja eroottiset asut


Hyviä kirjoituksia « Alussa oli sana:. Vuorten sini; Hiljaiset vuoret, kirkas kuu » E. Toivottavasti ei koskaan, jos aikuisuus merkitsee kehityksen katkeamista, itsetyytyväistä jäykistymistä johonkin muka valmiiseen. Selkeimmin asiasta puhuu säkeistö: Sanat ja lauseet on ripoteltu paperille. Itse asiassa he jopa etsivät niitä. Runojen aihe tuntuu välillä olevan se, mikä on kadonnut ja jäljellä on vain tyhjyyden ilmoitus.